Μοσχοβολάει τὸ κλίμα σου,
ὦ φιλτάτη πατρίς μου,
καὶ πλουτίζει τὸ πέλαγος
ἀπὸ τὴν μυρωδίαν
τῶν χρυσῶν κήτρων.


Ἀνδρέας Κάλβος
« Ὁ φιλόπατρις »






      Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “Θ. Βεσσαλά” ιδρύθηκε το 1994 στον Πόρο Τροιζηνίας. Από τότε, συνδυάζοντας την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής με σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές παραγωγής, προσπαθούμε κάθε φορά να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα φρέσκα, γευστικά και ιδιαίτερα. Οι ειδικές γνώσεις μας στον τομέα της επιστήμης και μηχανικής των τροφίμων (διπλ. Χημικού Μηχανικού ΕΜΠ, Fondazione Istituto Europeo di Oncologia), καθώς και η συνεχής εκπαίδευση τόσο στον χώρο του γλυκού όσο και του παγωτού, με φοίτηση σε εξειδικευμένες σχολές της Ευρώπης (Ecole Lenôtre, Carpigiani Gelato University, Chocolate Academy UK) μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας και να τα αναβαθμίζουμε, τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά.